Гармонізація законодавства України у сфері авторського права із законодавством Європейського Союзу - Ткачук, Ю. С. (Часопис Національного університету «Острозька академія». Серія «Право», 2025)
Стаття досліджує гармонізацію авторського права України з авторським правом Європейського Союзу. У статті проведено порівняльно-правовий аналіз нових норм, імплементованих в авторське право України з директив Європейського Союзу та визначено норми європейського права, які потрібно ввести в законодавство України. Основну увагу приділено законам у сфері авторського права, що були прийняті у 2022 та 2023 роках.